There was an error in this gadget

Wednesday, March 30, 2011

Correction

Hey , Ezz ! are you fine itu ini . aku baru baca blog kau semalam . kau sabar eh eh eh

*pstttt ? WADTERRHOCK 


Apa kau mengarut ni ? annoyinggg

lahhh , aku baca blog kau semalam , mcm in the big prob saja

Itu new post haa ? CERITERA SAHABAT tu ? yess

Itu post REKAAN SEMATA lahhhhhh pandai !

okey , bout entry yang disebut diatas itu adalah hasil tulis taip saya .
sama sekali tidak ada kena mengena dengan saya mahupun sesiapa disekeliling saya

JANGAN SLH FAHAM !

btw , thanks korang yang dah baca and said TERBAIK WOK ! haha
appreciate it so much . sambungan dia akan dipublishkan akan datang . tggu okey  XOXO

We all make mistakes !

Kecelaruruan

sekarang tgh PENING , sbb there is too much benda nak buat dalam satu masa . and and tak tau pulak intake IPTA awai sangat , memang duk kalut lah sekarang ni duk mohon sana sini dengan mengejar tarikh ttup nya lagi .


M A T I P E N G S A N T E R K E J U T 


but , korang jangan risau . aku selamat dijaga dibawah AKTA PERLINDUNGAN IBU BAPA aku -,-


Haa ! nampak muka aku suci lagi bersih sihat walasiat saja .

So , the conclusion of my post now , problem can be solve with the right way . pepatah omputih mna aku rembat pun aku tak tau . hah ! kisah !

No matter what , IPTA/IPTS Im comingggggg ! XOXO