There was an error in this gadget

Monday, September 12, 2011

Wish You Were Here

Just now rasanya semua tahu yang aku sudah sambung study . Di Coventry University , UK .

K O N O N N Y A   LAH H H H H


Senanya kat Linton University . Usaha sama University UK tuuu . Cekononnya lah . Aku amik kos
                                 
                       A R C H I T E C T U R E 
Yes , aku tau kos ni susah tapi aku tak kisah sbb nak turutkan kata parents . Aku follow saja .

And now dah dapat offer dari UITM kos yang sama bezanya dalaman saja . Dan sekarang aku dah out dr Linton .

Act , tak ada idea nak update blog ni tu yang main hentam je tulis ni . HARR HARR HARR

P/s : AKU RINDU KAWAN2 AKU :/

http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY

                                       
              AVRIL LAVIGNE - WISH YOU WERE HERE







No comments:

Post a Comment