There was an error in this gadget

Thursday, December 23, 2010

HKLBR


HKLBR ? binatang apa tu ? sabar sabar sekalian rakyat ku *amboi . Haha . Entry kali ni nak cerita pasal filem yang satu ni . Tengah galak duk tayang kat pawagam skang . Cerite ni terbaik okey , memang kelakar tahap max . boleh terkeluar halkum gelak . Hahaha . 

Part paling menarik apabila dorang make a decision untuk pergi tgk Kak limah kat rumah . ahh , Bertempiaran lari . Usop yang naik kerusi roda tuh boleh bangun tolak kerusi roda dia lari . lari laju dari org yang tak sakit lumpuh . Hahaha . 

Tengok lah beberapa part menarik dalam cerite ni .




 Abi Huraira (Johan RL) pacak motor dia lapan tiang . Eh , silap lapan batu nisan . Haha

Setakat ni jumlah kutipan sudah mencapai 4 juta * masih ditayangkan
okey lah menkome kalo rasa berkenan beno dihati . p lah tengok , idok lah teman menghalang .
sokong lah filem tempatan ye . sbb cerite nih mmg terbaik bebenor :D

P/s : teringat dialog pergghhh bau TELOR . hahaha xD

No comments:

Post a Comment