There was an error in this gadget

Thursday, December 23, 2010

Tentang MEREKA


Tiba tiba aku teringat kan kawan kawan lama aku , kemana diaorang sekarang . hidup lagi ke ? *choyy , mulut . Hahaha . dalam aku mencari dan mencari persahabatan yg konon nya FOREVER youu . tiba tiba aku terjumpa mereka balik .

wahh , makin cantik dan hensem2 belaka lah korang . *aku pun kene puji tauu . Hahaha . nak jugak kan . yang gemok dah kurus dan sebaliknya :P terimbau lah segala kenangan di sekolah rendah . mmg kelakar kalau diingat kan :D seronok , rasa mcm nak ulang blk ja masa tu .

Walaupun sekarang aku ad BFF baru . tapi dorang tetap dalam hati aku . lagipun , salah sorang BFF aku kononnya dah buat taik . choyy . pegi mati lah kau , makan minum pun aku tanggung . tula psl takut nk kawan dgn org tak setaraf , dorang ni pisau cukur cap ayam sgguh . *jangan terasa okey . khas dituju untuk beliau seorang sahaja . hehe

But , I don't mind . seperti yang aku sendiri selalu cakap . Everything happens for a reason ;) perginya dia bersebab kerana mungkin ada yang lebih baik untuk aku pada masa akan datang . Insyaallah

FRIEND'S FOREVER ? :)

P/s : Sedap juga Old Town punya coffee :) ganti dgn nescafe . hehe

No comments:

Post a Comment