There was an error in this gadget

Wednesday, December 22, 2010

Zacco & Graphy




Okey korang , now aku nak perkenalkan kat korang satu page di Facebook yang baru sahaja dicreate *untuk photography . Actually , page ini abang aku yang buat *nak tunjuk bakat lah konon :p ampun abg . hehe

So , sebelum korang bergosip seorang diri , apa kata tengok dulu preview gambar sikit ;) after that boleh like kat facebook *kalau berkenan di hati . ye idok teman org PERAK . Do I care ? haha






Pendapat korang ? kalau suka boleh buka link ini dan like okey . Thanks :)

P/s : Kami budak baru belajar , ambil galah tolong tunjukkan . eh , ad betui kah ? xD

No comments:

Post a Comment