There was an error in this gadget

Friday, December 24, 2010

Hang Tuah


Fuyooo , tengok tengok . Proton ada concept car lah . Hahaha . hebat bukan ? aku bangga jadi rakyat Malaysia . Finally , dari kereta petak petak tu *SAGA kut nama dia . Hahaha . sekarang dah ada Concept car terus . Oh , bagus . setapak lagi kemajuan Malaysia dalam mencapai misi 2020 ;) *kereta kat atas tu nama dia Proton Tuah :)

Even , negara kita baru nak membangunkan . Kira okey lah tuu . sebagai rakyat kita harus menyokong dan bekerjasama memajukan negara *Tiba tiba terbuat ayat karangan pulak kan . biasalah budak baru habis SPM gitulahh . Hahaha

The new one from Proton Inspira kut nama keretanya . Walaupun family aku tak pakai Proton . Tapi aku sokong jugak lah ;) hehe . Kereta Proton makin manntop . tak yah lah korang duk bazir duit beli Mercedes atau BMW nak bergaya . Proton sudahh . Harga pun berpatutan . cuma kualiti mungkin perlu dipertingkatkan lagi ;) barulah boleh pasarkan ke peringkat dunia pula . hee

P/s : Mengharapkan yang lebih baik dari MALAYSIA ;)

1 comment:

  1. menarik....
    leh buy 1 for me...
    hahaha....
    eh2..jngan lupa follow saya ye..
    :)

    http://iamraffi.blogspot.com/

    ReplyDelete