There was an error in this gadget

Wednesday, March 30, 2011

Kecelaruruan

sekarang tgh PENING , sbb there is too much benda nak buat dalam satu masa . and and tak tau pulak intake IPTA awai sangat , memang duk kalut lah sekarang ni duk mohon sana sini dengan mengejar tarikh ttup nya lagi .


M A T I P E N G S A N T E R K E J U T 


but , korang jangan risau . aku selamat dijaga dibawah AKTA PERLINDUNGAN IBU BAPA aku -,-


Haa ! nampak muka aku suci lagi bersih sihat walasiat saja .

So , the conclusion of my post now , problem can be solve with the right way . pepatah omputih mna aku rembat pun aku tak tau . hah ! kisah !

No matter what , IPTA/IPTS Im comingggggg ! XOXO

No comments:

Post a Comment